Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

luni, 28 februarie 2011

Set colier-inel-cercei din sarma de cupru, paste polimerice si matase naturala

Set realizat handmade, format din colier, inel si cercei. Colierul este asimetric, baza lui fiind din sarma de cupru emailata, iar ca element central contine 3 flori din paste polimerice ( fimo si cernit ). La partea superioara contine o bareta de matase naturala, care se prinde in partea stanga, fata. Lungimea totala a colierului este de 52 cm. Inelul este format dintr-o floare din paste polimerice, baza fiind din sarma de cupru. Diametrul florii este de 3 cm, inelul fiind reglabil. Cerceii au lungimea de 5,5 cm, fara tortite, iar florile au diametrul de 2,5-3 cm.


Bijuterie-unicat !
 
Pret : 120 lei
 
 






sâmbătă, 26 februarie 2011

Bratara sarma de cupru emailata cu buchetel de flori din paste polimerice

Bratara catusa, realizata din sarma de cupru emailata. Ca element central am realizat un buchetel delicat de floricele.


Bijuterie-unicat !
 
Pret : 60 lei
 
 



Cercei din paste polimerice

Cercei realizati manual din paste polimerice. Diametrul floricelelor este de 1 cm, iar lungimea totala este de 2,5 cm.

Pret : 10 lei


Bratara brodata pe fetru si piele naturala, cu margelute Toho si pietre de turcoaz

Bratara catusa, brodata pe fetru. Ca element central , piatra de turcoaz atrage in mod negresit atentia, fiind inconjurata de margelute Toho, margelute de 4 mm si chips-uri de turcoaz. Pe partea interioara bratara este dublata de piele naturala. Lungimea bratarii este de 16 cm, fara inchizatoare, iar latimea este de 6,5 cm.

Pret : 110 lei
Indisponibil ! Se poate realiza la comanda !




joi, 24 februarie 2011

Inel din paste polimerice pe baza filigranata de bronz

 Inel realizat handmade, pe baza de bronz, filigranata ,reglabila. Pastele polimerice ( fimo si cernit ) amestecate  reprezinta un buchetel de flori de vara.

Pret : 32 lei


Set inel-cercei din paste polimerice

 Set realizat handmade, din paste polimerice. Cerceii sunt pe baze argintate, cu lungimea / diametrul de 3 cm, fara tortite. Inelul este  pe baza reglabila, filigranata, argintata.

Pret : 48 lei


Set colier inel din sarma argintata NT si paste polimerice

Set realizat handmade din sarma argintata,chips-uri de citrin si paste polimerice ( fimo si cernit ). Colierul are baza din sarma argintata, iar ca element central o floare de iris alb din paste polimerice. Inelul este pe baza reglabila, argintata.

Pret: 89 lei






joi, 10 februarie 2011

Inel din paste polimerice

Inel realizat handmade, din paste polimerice, finisate cu vopseluri acrilice si vernis, pe baza argintata, reglabila. Diametrul florii este de 3 cm.


Indisponibil! 
 


Bratara din paste polimerice cu lanturi

Bratara din paste polimerice, finisata cu vopseluri acrilice si vernisata, pe baza de lanturi, reglabila.

Indisponibil ! 
 


Colier din paste polimerice

Colier realizat handmade din paste polimerice, vopseluri acrilice si vernisat. Imbinarea elementelor se face prin lanturi , presarate din loc in loc cu frunzulite argintate. Baza colierului este constituita din panglici de saten, care se innoada, reglandu-se astfel si lungimea colierului.


Indisponibil !




Colier din paste polimerice " Lacramioare"

Colier realizat handmade din paste polimerice, vopseluri acrilice si vernis , pe baza de organza alba.Colierul este completat cu accesorii de argint tibetan, tuburi decoratice argintate, agate de foc, jad si accesorii argintate. Colierul este reglabil, inchiderea realizandu-se prin innodarea organzei.


Indisponibil ! 
 



Pandantiv "Maci"

Pandantiv din paste polimerice,vopseluri acrilice si vernisat, armat pe baza metalica rotunda.. Diametrul pandantivului este de 4,5 cm, fiind pus pe o panglica de satin de lungime reglabila.


Indisponibil !
Se poate realiza la comanda !




sâmbătă, 5 februarie 2011

Bratara din fimo pe baza metalica " Buchetel de lacramioare"




Bratara-catusa, pe baza metalica, fixa , pe care am modelat un buchetel de lacramioare. Pasta polimerica este finisata cu vopseluri acrilice si vernis.Partea centrala a bratarii are latimea de 7 cm.


Indisponibil ! 
 




Cercei din fimo-lacramioare

Cercelusi realizati din paste polimerice, finisati cu vopseluri acrilice si vernis. Cercelusii au lungimea de 3 cm, fara tortite , care sunt argintate.



Indisponibil  !


Inel din fimo -lacramioare

Inel din paste polimerice pe baza argintata, reglabila , finisat cu vopseluri acrilice si vernisat. Delicat si diafan.


Indisponibil !