Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

joi, 27 februarie 2014

Bundita din lana impaslita cu maci 2

Bundita realizata din lana impaslita, pe care am tivit-o cu puf de lebada.Am folosit fibre de matase naturala, lana extrafina si lana de efect.Se incheie in talie cu un nasture-boboc de mac.


 Pret: 250 lei






Rochie lana impaslita

Rochie realizata din lana extrafina, multe batiste si fibre de matase naturala, fibre de bambus, etc.Cativa maci au petale in relief. Este realizata la comanda.
Unicat!
Scuze pentru fotografii... sunt total nereusite.


Pret: 600 lei






marți, 25 februarie 2014

Sal dantelat din lana impaslita cu maci turcoaz.

Sal realizat din lana extrafina, batiste de matase, lana de fect , fibre de bambus si de matase naturala. Dimensiunile sunt de cca 200-/50 cm.Se vinde impreuna cu brosa.
Unicat!

Pret: 210 lei
 
 



 

luni, 24 februarie 2014

Papuci de casa din lana impaslita

Papuci de casa realizati din lana impaslita. Comozi si caldurosi. Au masura 37 si 38, dar la comanda se pot realiza pe orice masura.


Pret: 150 lei





marți, 18 februarie 2014

Sal dantelat din lana impaslita cu maci si flori de camp


Sal realizat din lana extrafina, batiste de matase , fibre de bambus si de matase naturala, precum si fibre de efect. Are marginile inegale, ceea ce-i confera un farmec rustic, potrivit designului florilor. Dimensiunile sunt de 200/ 50 cm. Potrivit anotimpului care urmeaza, dar si noptilor racoroase de vara.
Se poate purta ca atare sau prins cu brosa-mac, care se vinde impreuna cu salul.
Unicat!


 Pret: 210 lei




sâmbătă, 15 februarie 2014

Bundita din lana impaslita cu maci


Bundita realizata din lana impaslita, pe care am atasat cativa maci. Bordura este din puf de lebada. Am folosit lana extrafina si fibre de matase naturala.
Am incercat sa imbin traditionalul cu tendintele actuale... rezultatul il aveti ....Este cambrata astfel incat evidentiaza bustul si talia.
Are dimensiunile urmatoare: lungimea de cca 52-53 cm, circumferinta bust cca 93-95 cm. si circumferinta talie 74-77 cm.
Unicat!

Pret: 250 lei








duminică, 9 februarie 2014

Palarie din lana impaslita 1

Palarie realizata din lana extrafina cu brosa-mac, care se poate repozitiona . Are dimensiuni le cca 59-60 cm diametru si adancime si adancimea de 19 si respectiv 22 cm.


Pret: 170 lei






vineri, 7 februarie 2014

Sal din lana impaslita cu maci 7


Sal realizat din lana extrafina, batiste de matase si fibre de matase naturala, pe care am realizat maci lila .Are dimensiunile de cca 200/40 cm. Se vinde impreuna cu brosa.
Unicat!


 Pret: 210 lei






Papuci de casa din lana impaslita cu trandafiri

Papuci realizati din lana impaslita, marimea 38. Comozi si caldurosi , sunt perfecti pentru picioarele d-voastra.Am folosit lana fina si extrafina, batiste si fibre de matase naturala.


Pret: 150 lei




joi, 6 februarie 2014

Papuci de casa din lana impaslita cu flori si gargarita

Papuci de casa , caldurosi si foarte comozi, nr. 38, pe care am realizat cate-o margareta, flori de camp, dar si o gargarita.


 Pret: 150 lei




miercuri, 5 februarie 2014

Papuci de casa din lana impaslita

Papuci realizati din lana extrafina , batiste si fibre din matase naturala, precum si din bucati de chiffon.Sunt deosebit de comozi si caldurosi, credeti-ma pe cuvant,caci am si eu.
Se pot realiza pe marimea d-voastra, la comanda.
Masura 40.

Pret: 150 lei




duminică, 2 februarie 2014

Sal lana impaslita cu maci-Rezervat C

Sal realizat din lana impaslita , pe care am realizat un camp cu maci.Am folosit lana extrafina, batiste de matase naturala, fibre de bambus, de canepa si de matase naturala. Are dimensiunile de cca.200/40cm.Datorita batistelor din matase naturala are un aspect diafan si delicat, asemanator panzei de paianjen.Ca sistem de prindere se poate folosi brosa asortata, dar se si poate lega prin boboceii terminali.
Unicat!

Pret: 210 lei