Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

vineri, 19 februarie 2010

Romantism












 Set de bijuterii handmade, format din colier si bratara. Materialele folosite sunt  satin roz-lila, tulle roz si mov, perle de apa dulce, sediment marin fosilizat fuchsia, agata mov, perle din sticla. Colierul este pe gat, avand ca baza o impletitura din satin si tulle, avand florile asezate usor asimetric. Legatura intre flori este  complatata de lantisoare cu margele asezate asimetric. Lanfa flori, am asezat diverse alte elemente , care intregesc design-ul romantic. Colierul are lungimea de 32 cm, putindu-se prelungi printr-un lantisor argintata, terminat cu o perle lila sidefata. Florile au diametrul de 6,5 cm. Bratara  pastreaza design-ul colierului, avand lungimea de  16,5 cm, putindu-se regla  si ea printr-un lantisor terminat cu o perla.
 Bijuterie -unicat!
 Pret : 85 ron.

Un comentariu:

  1. Poate ca ai mai primit premii de la admiratori, dar am si eu un premiu de acordat, iar tu esti printre artistii pe care ii apreciez in mod deosebit.
    Pentru a intra in posesia lui trebuie sa intri pe blogul meu...sa salvezi poza si sa o afisezi la tine pe blog...si sa citesti si celelalte instructiuni. Felicitari!
    Madeline
    http://petrabijoux.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere