Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

joi, 15 august 2013

Rochie lana impaslita cu maci si flori de camp

Rochie din lana impaslita , pe o baza textila foarte moale si comoda. Pentru realizarea ei am folosit lana extrafina, fibre de matase naturala si fibre de bambus. Doi maci au petalele in relief, ceea ce ii confera un farmec aparte. Desenul cu maci si flori de camp se continua pe spatele rochiei. Cordonul este o imbinare intre fire de iarba si boboci de maci, dar se poate folosi si drept colier sau chiar accesoriu pentru posete sau pentru par. Rochia este potrivita sezonului pe care-l parcurgem, fiind subtire , stiindu-se faptul ca lana extrafina nu tine cald vara.
Are urmatoarele dimensiuni : circumferinta bust -cca 90 cm, circumferinta talie cca 75 cm, circumferinta sold -cca 90 cm, iar lungimea totala este de cca 80-83 cm. In partea din fata, un mac ratacit, insotit de o petala ies in evidenta pentru ca fac marginea de jos a rochitei inegala...
Se poate spala manual, la temperatura de 30-40 grade, prin presare usoara, impreuna cu un detergent soft. Se ruleaza apoi intr-un prosop, se calca si se agata pe un umeras.
Unicat!


Pret: 300 lei









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu