Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

marți, 25 octombrie 2011

Invitatie la Dalles




Șase, vine Autor!

In primul week-end din luna noiembrie, pe 5 şi 6, la Sala Dalles, unde AUTOR, singurul târg de bijuterie contemporană românească, îşi deschide porţile pentru cea de a sasea oară.

Intre orele 12.00 - 20.00, cunoscătorii și pasionații de bijuterie contemporană de designer sunt așteptați să descopere nume consacrate, dar și nume noi ale designului românesc de bijuterie, în cadrul unui proiect unic pînă în acest moment în România. Designerii participanţi au fost selectaţi în urma unei aplicaţii, pentru care au creat colecții si piese noi.

AUTOR își propune să aducă publicul față în față cu bijuterii ce au ca miză conceptul, unicitatea, originalitatea și autenticitatea.

Așadar nu rata experiența de a vedea si admira la un loc cei mai talentati si promițători designeri de bijuterie ai momentului.

Ne vedem la AUTOR!

Va astept cu mare drag la acest eveniment foarte important pentru mine.   Am avut deosebitul privilegiu de a fi selectata, printre nume mari de creatori  consacrati de bijuterii . Este pentru mine un eveniment deosebit , special, asa ca va astept sa fiti langa mine , pentru ca am nevoie de suportul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu