Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

marți, 25 octombrie 2011

Invitatie la Dalles




Șase, vine Autor!

In primul week-end din luna noiembrie, pe 5 şi 6, la Sala Dalles, unde AUTOR, singurul târg de bijuterie contemporană românească, îşi deschide porţile pentru cea de a sasea oară.

Intre orele 12.00 - 20.00, cunoscătorii și pasionații de bijuterie contemporană de designer sunt așteptați să descopere nume consacrate, dar și nume noi ale designului românesc de bijuterie, în cadrul unui proiect unic pînă în acest moment în România. Designerii participanţi au fost selectaţi în urma unei aplicaţii, pentru care au creat colecții si piese noi.

AUTOR își propune să aducă publicul față în față cu bijuterii ce au ca miză conceptul, unicitatea, originalitatea și autenticitatea.

Așadar nu rata experiența de a vedea si admira la un loc cei mai talentati si promițători designeri de bijuterie ai momentului.

Ne vedem la AUTOR!

Va astept cu mare drag la acest eveniment foarte important pentru mine.   Am avut deosebitul privilegiu de a fi selectata, printre nume mari de creatori  consacrati de bijuterii . Este pentru mine un eveniment deosebit , special, asa ca va astept sa fiti langa mine , pentru ca am nevoie de suportul vostru.

miercuri, 19 octombrie 2011

Colier sarma argintata

  Colier realizat din sarma argintata, emailata si tratata impotriva oxidarii. Este la baza gatului, avand un design deosebit, simplu, dar de mare efect. Face parte din colectia " Bubbles".
 Bijuterie unicat !
 Se poate realiza la comanda !





marți, 18 octombrie 2011

Impresii

 Dupa cum v-am anuntat, in zilele ce au trecut am participat la targul 'Culori " din pasajul de la Universitate. Facand abstractie de frigul necrutator care iti intra in suflet, a fost un targ bun  : creatori de bijuterii talentati, oameni pasionati, cu suflet cald, zambitori. Am facut noi cunostinte, am schimbat numere de telefon si ne-am facut promisiuni constructive.
     Insa, cel mai important , am sudat mai bine o relatie de prietenie minunata, si pentru acest lucru ii multumesc prietenei mele din suflet. Este o persoana minunata, cu un suflet care este extrem de rar intalnit. Imi este draga, foarte draga. Ii multumesc si pe aceasta cale ca este prietena mea si ii fac o promisiune: nu o voi dezamagi nicicand....
 Deci, a fost un targ cu adevarat reusit... Organizatorii ne-au indrumat, au fost langa noi....si le multumesc !
 Multumesc si tuturor doamnelor si domnisoarelor care au cumparat bijuteriile realizate de mine. Le urez sanatate si mult noroc.... le mai astept si de-acum inainte!
 Celor care nu au trecut pe la targ le spun doar ca nici nu stiu ce-au pierdut, dar vor mai fi ocazii, asa ca ii astept urmatoarele dati .

duminică, 9 octombrie 2011

Targ in pasajul de la Universitate !!!!

 Va invit la targul din pasajul de la Universitate intre 12-15 octombrie, unde veti gasi bijuterii handmade pentru toate gusturile, unicat, care sa va faca sa va simtiti deosebite. Bineinteles ca ma veti gasi si pe mine, caci va astept sa  ne cunoastem, sa stam de vorba, si- de ce nu - sa va alegeti  una din bijuteriile create de mine din sarma si pietre semipretioase.Nu uitati ! Va astept cu bijuterii noi, unicat !
        Va astept cu drag !