Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

joi, 9 august 2012

TARGUL "CULORI"


Vacanța e în toi și cum ar fi cel mai bine să îți petreci un weekend la oraș, dacă nu să o iei la pas prin parc? Iar dacă vrei o plimbare încununată de umbră în parcul Herăstrău, cea mai bună alegere pe care o poți face este să pătrunzi și să zăbovești pe Aleea Michael Jackson.

Acolo vom fi noi, la expoziția CULORI, unde vă vom întâmpina cu o mulțime de obiecte și accesorii lucrate manual, inspirate și desăvârșite de artiști români. Îți poți astfel alege un accesoriu splendid pentru o zi de vară, un obiect pentru cineva drag sau un cadou pentru o “Maria”, sau un „Marian”.

Vă așteptăm așa cum bine v-am obișnuit la CULORI, mulți, veseli și... colorați în weekend-ul 10-12 August, de vineri de la prânz, până duminică seara cu tablouri, obiecte decorative, măști venețiene, bijuterii handmade, gentuțe cusute manual, reviste cadou și multe altele!

Hai să petreci trei zile în atmosfera artistică și creativă, pe care o să o construim pentru tine! Dacă iți va fi pe plac ceea ce o să experimentezi vizual, te vom aștepta, în același loc și între 7 și 9 septembrie. Urmărește site-ul Ioana și vei găsi acolo toate detaliile.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu